!
20200803 Nino Gorissen.jpg
3 augustus 2020

Gorissen voor tweede seizoen een Sun

DEN HELDER, 3 augustus 2020 – Nino Gorissen blijft ook komend seizoen uitkomen voor Den Helder Suns. De rappe spelverdeler is klaar voor een tweede seizoen bij de club in de kop van Noord-Holland.

"Na een paar jaar bij Basketball Academie Limburg actief geweest te zijn, kwam de overgang naar Den Helder SUNS op een heel mooi moment voor mij”, vertelt Gorissen. “Ik kreeg hier meteen een goed gevoel en de zaken buiten het veld zijn strak en professioneel geregeld. Afgelopen seizoen kende ups en downs voor mij als speler, maar over het algemeen kan ik terugkijken op een positieve ontwikkeling ondanks de heftige knieblessure in de slotfase van het seizoen. Het revalidatietraject is succesvol afgerond en ik kijk enorm uit naar de start van de voorbereiding."

"Tijdens de COVID-19 periode heb ik goed kunnen nadenken over mijn toekomst. Ik was er al vrij snel voor mijzelf uit toen ik vernam dat de club met mij door wilde", aldus Gorissen, die afgelopen seizoen in 20 duels tot 6.7 punten en 4.9 assists gemiddeld kwam in 24 minuten speeltijd.

"Er is nog veel ruimte voor verbetering, Nino weet waar ik op doel", stelt Suns-coach Peter van Noord. "Vaak zie je de investering van het voorafgaande seizoen terug in de jaargang daarna. Hopelijk geldt dat ook voor Nino en maakt hij de stappen die ertoe doen."