!
20191114-Wessels Nossek-RobertVerboon-3603.jpg
13 september 2020

Heroes in thuisquarantaine

DEN BOSCH, 13 september 2020 – Heroes Den Bosch zit midden in de voorbereiding op het nieuwe seizoen met een fikse tegenvaller. Tijdens de wedstrijd tegen Phoenix Brussels bleek een speler met te doen die na afloop positief getest is op COVID-19.

Heroes Den Bosch deed in België mee aan het Brussels European Tournament. De Bosschenaren versloegen zaterdagavond het organiserende Phoenix Brussels met 81-89.

Nadat het nieuws over de positief geteste speler naar buiten kwam, is het toernooi afgebroken. Heroes Den Bosch is direct huiswaarts gekeerd. De spelers en de staff zijn meteen in thuisquarantaine gegaan. In overleg met het Sport Medisch Centrum van het Jeroen Bosch Ziekenhuis eventuele vervolgstappen te nemen.

Alhoewel artsen aangeven dat de kans op besmetting tijdens een wedstrijd minimaal is, neemt Heroes Den Bosch uiteraard het zekere voor het onzekere.

De eerstvolgende oefenduels van Heroes Den Bosch staan voor aankomend weekend gepland. Op zaterdag 19 september gaat Heroes Den Bosch op bezoek bij Aris Leeuwarden, een dag later is Basketbal Academie Limburg te gast in de Maaspoort. In hoeverre deze duels doorgaan, zal de komende dagen moeten blijken.