!
20200210 Jozo Rados.jpg
10 februari 2020

Landstede Hammers voegt Jozo Rados toe aan selectie

ZWOLLE, 10 februari 2020 - Landstede Hammers heeft per direct Jozo Rados aan de selectie toegevoegd. De 26-jarige center speelde in het verleden in Oostenrijk en is tevens Oostenrijks international. Enkele jaren terug speelde hij nog met Oostenrijk mee tegen de Orange Lions.

Rados begon zijn professionele loopbaan bij UKJ Mistelbach, waarna hij uitkwam voor Swans Gmunden, BK Klosterneuburg, Kapfenberg Bulls en Traiskirchen Lions. Onlangs was hij nog actief voor Union Neuchâtel Basket. De Oostenrijkse center is 2.05 meter lang.

“Wij zijn blij dat het gelukt is om op korte termijn een adequate vervanger voor Kevin Bleeker vast te leggen”, vertelt Adriaan van Bergen, manager van Landstede Hammers. “Jozo is een speler met nationale en internationale ervaring en op die podia heeft hij zijn mannetje gestaan. Wij hebben er vertrouwen in dat Jozo een mooie bijdrage kan leveren aan het team.”

Rados arriveerde zondag in Zwolle en is speelgerechtigd voor de halve finale van de beker tegen Donar, die dinsdag wordt afgewerkt in het Landstede Sportcentrum. De tip-off is dan om 19:30 uur.