!
20200626 Gisela Staal.jpg
26 juni 2020

Nieuwe commercieel manager Donar

GRONINGEN, 26 juni 2020 - Met ingang van 1 augustus 2020 is Gisela Staal de nieuwe commerciële manager van Donar. Ze volgt in deze rol Peter van de Molen op, die per 1 september afscheid neemt van Donar.

Gisela is blij met haar rol die ze voor Donar gaat vervullen. “Ik kijk er echt naar uit om deel uit te gaan maken van deze professionele club. Al jaren geniet ik als BBC-lid (Basketball Business Club) van de mooie wedstrijden en nu mag ik een actieve rol voor Donar gaan vervullen. Met mijn enthousiasme en commerciële ervaring zie ik er naar uit om- samen met de spelers, staf, bestuur, vrijwilligers, maar bovenal met alle fans en sponsoren - Donar te zien groeien naar de Basketball Champions League.”

Juiste vrouw op de juiste plek

Het bestuur van Donar ziet in Gisela de ideale opvolger van Peter van der Molen. Voorzitter Jannes Stokroos: “In Gisela hebben wij de verbinder gevonden die de toegevoegde waarde voor de sponsoren zichtbaar gaat maken. Juist in deze coronatijd zijn wij ons er terdege bewust van dat onze sponsoren het financieel lastig kunnen hebben en de verbinding nu juist welkom is tussen de BBC-leden, fans, maar ook zakelijk Noord-Nederland. Haar ervaring en gedrevenheid zijn voor Donar zeer welkom. Ik heb er alle vertrouwen in dat Gisela de juiste vrouw op de juiste plek is.’

Sport DNA

Gisela werkte de afgelopen jaren als commercieel directeur voor vertaalbureau Nimus translations. Daarvoor was zij teamleider marketing & communicatie bij Abiant Uitzendgroep. In deze rol was zij nauw betrokken bij de businessclub van Abiant Lycurgus, nu spelend onder de naam Amysoft Lycurgus. Opgegroeid in een sportief gezin weet zij als geen ander wat er speelt in de wereld van een professionele sporter.