!
compilatie tenues BAL.jpg
4 mei 2020

Veiling wedstrijdshirts van BAL

WEERT, 4 mei 2020 - Heb jij een echt basketbalhart en wil je een blijvende herinnering aan het seizoen 2019/2020 van Basketbal Academie Limburg? Bied dan mee om een shirt van BAL te bemachtigen!

Ga naar de speciale pagina op de website van BAL. Klik daar bij de naam van de speler op het uit of thuistenue om op de desbetreffende veilingpagina uit te komen. De veiling eindigt op 1 juni. Met de veilingwinnaars wordt door BAL contact opgenomen.

Het in te vullen bedrag is het bedrag wat u maximaal over heeft voor het betreffende shirt. Het systeem zal dan automatisch 2 euro toevoegen aan het op dat moment hoogste bedrag. Dit bedrag wordt automatisch aangevuld tot maximaal uw ingevulde bedrag. Wanneer iemand een hoger bedrag zal bieden dan uw ingevulde maximum, zal dat nieuwe bedrag het hoogste bedrag zijn.

Het tenue (short en broek) worden verstuurd nadat het geld is ontvangen. Het biedingsbedrag is exclusief 6,75 verzendkosten.

Stel: Persoon A biedt als eerste een maximum van 50 euro, dan zal het systeem hier 27 euro van maken (startbedrag plus 2 euro). Wanneer Persoon B 30 euro biedt, zal ze automatisch overboden worden door Persoon A en is op dat moment het hoogste bod 32 euro van Persoon A (het bedrag van persoon B + 2 euro).

Vergeet niet om op de veilingpagina op de website van BAL je naam en mailadres achter te laten!