!
Heroes x Red Bull.jpg
3 maart 2021

Heroes en Red Bull bundelen de krachten

DEN BOSCH - Red Bull, wereldwijd bekend als producent van energiedranken en stoere (extreme) sportcontent, wordt per direct ‘official beverage drink partner’ van Heroes Den Bosch.

Het ‘aspirationele’ merk is allesbehalve een vreemde eend in de sportwereld. Zo heeft Red Bull een eigen Formule 1-stal, is het betrokken bij verschillende toonaangevende clubs in het voetbal en heeft het zich aan diverse extreme sports en sporters verbonden. Nu sluit Red Bull zich aan bij Heroes Den Bosch, wat uniek is voor de club én het basketbal in Nederland. De timing lijkt perfect, want de sport zit overduidelijk in de lift. Wereldwijd blijkt basketbal enorm populair onder de jonge generatie (Gen Z) en dichter bij huis onderstrepen de BeNeLeague, de populariteit van 3x3 en de groei van de Dutch Basketball League deze ontwikkeling.

Clubeigenaar Bob van Oosterhout legt uit: “Red Bull is een fantastisch merk met een krachtige, energieke uitstraling. Het past daarmee perfect bij Heroes Den Bosch, dat niet alleen wil presteren op het hoogste niveau, maar, geheel in lijn met onze overtuiging ‘We entertain people!’, ook een grote mate van entertainment wil bieden en mensen wil inspireren. Ook Red Bull geeft al jarenlang vleugels aan teams en atleten. De adrenaline die door de aderen van Max Verstappen stroomt in zijn RB16 moeten de spelers van Heroes Den Bosch ook voelen op de vloer van de Maaspoort. Ik ben ervan overtuigd dat Red Bull de club van de juiste vibe voorziet nu wij zeker ook de functionele kant van het product optimaal kunnen gaan benutten rond het team. Daarnaast ben ik vanzelfsprekend enorm trots dat een gerenommeerd merk als Red Bull voor onze club heeft gekozen.”