!
20200818 Scott Thomas groter.jpg
14 september 2020

Breuk in voet voor Scott Thomas

Door Rob de Keijzer

DEN BOSCH, 14 september 2020 - De voor deze week aangekondigde aankomst van Scott Thomas bij Heroes Den Bosch wordt tenminste met een paar maanden uitgesteld. Een breuk in zijn voet zorgt ervoor dat hij pas later zal aansluiten bij de selectie van Jean Marc Jaumin.

De 2.00 meter lange en 30 jaar oude Thomas zou met zijn Europese ervaring en scorend vermogen een van de dragende spelers kunnen worden voor Heroes Den Bosch, zo vertelde Roel van de Graaf bij de bekendmaking van de komst van Thomas. “We wilden een ‘big’ die mentaal sterk is en ervaring heeft. Thomas heeft het goed gedaan in België maar heeft vanwege een goede baan zijn professionele carrière stop gezet.”

“Thomas heeft inderdaad een breuk opgelopen in zijn voet”, vertelde Van de Graaf aan het Brabants Dagblad. “Het ziet er naar uit dat het tussen drie en vier maanden duurt voordat hij op het veld staat.” Gezien de latere start van het seizoen zou dat betekenen dat we de Amerikaan dit kalenderjaar niet in actie zullen zien in de Dutch Basketball League. “Er is een reële kans dat er de komende dagen nog een nieuwe speler bij komt”, besluit Van de Graaf.