!
20200915 Noam Hasson juist.jpg
15 september 2020

Een tweede seizoen voor Noam Hasson

AMSTERDAM, 15 september 2020 – Noam Hasson zal voor het tweede seizoen deel uit maken van de selectie van Apollo Amsterdam. De Israëlisch-Nederlandse guard kwam voor zijn verblijf in Amsterdam uit voor grootmacht Hapoel Tel Aviv in Israël.

Bij Hapoel Tel Aviv maakte hij vooral zijn minuten in de jeugd, maar kwam hij ook in actie voor het hoogste team. Daarnaast maakte hij ook deel uit van het nationale team onder 21 van Israël.

De 22-jarige guard had vorig seizoen al genoeg highlights achter zijn naam staan. In zijn eerste wedstrijd in het shirt van Apollo raakte hij al zijn eerste buzzer beater vanaf de middenlijn. Hasson speelde in zijn eerste seizoen 25 wedstrijden, waar hij gemiddeld 15 minuten in het veld stond en 4.5 punten scoorde.

Met een jaar ervaring op zak is Hasson dit seizoen van plan grote stappen te maken in de Dutch Basketball League. De verwachting is dan ook dat dit wel eens zijn breakthrough jaar zou kunnen zijn. Met het vertrek van enkele sterkhouders van vorig seizoen zal Hasson een grotere rol moeten aannemen, en een van de leiders moeten zijn voor het jonge team van Apollo Amsterdam.

“Ik ben erg blij dat ik nog een jaar kan blijven”, vertelt Hasson. “Ik ben dan ook blij dat het bestuur en de staff mij deze kans hebben gegeven. Ik weet dan ook zeker dat dit een interessant en leuk jaar met het team gaat worden.”