!
20201003 Hicham Kherrazi.jpg
5 oktober 2020

Hicham Kherrazi terug bij Apollo

AMSTERDAM, 5 oktober 2020 - Naast Sergio de Randamie en Floris Versteeg is er nog een ervaren kracht naar de Apollohal teruggekeerd: Hicham Kherrazi. Na drie jaar afwezigheid zal hij weer in de kleuren van Amsterdam te zien zijn. In het voorseizoen heeft Kherrazi al bewezen nog altijd een grote kracht te kunnen zijn voor het team. Afgelopen zaterdag maakte hij officieel zijn rentree.

De 32-jarige power forward speelde zijn laatste wedstrijd in de DBL op 8 april 2017 voor Apollo. Dat seizoen speelde hij 31 wedstrijden, waarin hij gemiddeld 10 punten scoorde en 6 rebounds per wedstrijd pakte. Daarnaast speelde hij voor Aris Leeuwarden (2012-2013) en kwam hij ook nog een jaar uit voor de Wydad Athletic Club uit Casablanca (2013-2014).

Hicham Kherrazi was ook onderdeel van ABC Amsterdam toen het team met talenten zoals Kherrazi, Dimeo van der Horst, Jessey Voorn, en zijn broer Mohamed Kherrazi, zonder een enkele Amerikaan aantrad in de Eredivisie. Dit betekent dat hij zeker geen onbekende is voor het spelen in een team met veel jonge talenten, en de verwachting is dan ook dat hij een grote rol zal gaan spelen voor Apollo dit seizoen.

Hicham Kherrazi maakte afgelopen zaterdag zijn rentree in een duel tegen Zeeuw&Zeeuw Feyenoord Basketbal, waar zijn broer Mohamed dit seizoen speelt. Hicham Kherrazi kwam slechts 10 minuten in actie. Een liesblessure verhinderde hem om verder te spelen. Op dit moment ziet het er naar uit dat Kherrazi de twee wedstrijden van Apollo Amsterdam van deze week aan zich voorbij zal moeten laten gaan.